Even voorstellen BSO

  • 05 juli 2018
Afbeelding3

Ik ben Tessa van der Wei, 35 jaar, getrouwd met Folkert van der Wei en moeder van 2 kinderen, Sem 8 jaar en Maud (bijna) 4 jaar. Wij wonen met veel plezier in het dorp Witmarsum. Sinds juli 2017 ben ik werkzaam voor Kids First. Ik ben begonnen op de locatie in Mantgum. Maar vanaf april 2018 ben ik te vinden op de peuteropvang en de BSO in Weidum.

Even een kort stukje geschiedenis; ik ben voor het begin van Kids First werkzaam geweest op peuterspeelzaal “de Opstap” in Bolsward en in datzelfde jaar voor de Stichting Zuid-West Friesland op de groepen 0-4 jaar en 4-12 jaar. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op “het Zonnetje” in Sneek, waar ik voornamelijk de peutergroep met ontzettend veel plezier en enthousiasme draaide.
Ik vind het een uitdaging om kinderen te stimuleren, een begeleidende rol te spelen bij hun sociaal-emotionele, lichamelijke en cognitieve ontwikkeling en daarbij te kijken naar hun unieke eigenschappen en talenten.

Hopelijk breng ik mijn enthousiasme en ervaring over en komen jullie kinderen graag spelen op de BSO en bij peuteropvang “it Pjuttekampke”.
Mochten er vragen zijn dan sta ik daar altijd voor open.


Met vriendelijke groet, Tessa